buku log harian taska tadika

Buku Log Harian Anak Taska adalah satu kategori rekod yang perlu ada di setiap taska untuk setiap anak-anak taska. Buku Log Harian Anak Taska ini merupakan buku catatan mengenai aktiviti dan rutin harian kanak-kanak yang dijadikan sebagai medium perantaraan kepada ibu bapa dan guru-guru taska.

Log harian anak taska adalah perkara yang wajib disediakan oleh pengusaha taska yang profesional. Buku log harian anak taska ini merupakan buku log yang mengandungi rekod harian aktiviti rutin dan aktiviti pembelajaran anak-anak taska seharian berada di sana.

buku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taska

Pengusaha taska yang berwibawa akan mewajibkan penggunaan log harian anak taska ini bagi pengisian setiap harian. Buku Log Harian Anak Taska ini mengandungi bahagian yang perlu disikan ileh ibu bapa dan bahagian yang perlu diisikan oleh guru-guru di taska.

KLIK DISINI VIDEO BUKU LOG HARIAN ANAK TASKA

buku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taska

Selain itu, Buku Log Harian Anak Taska ini juga bertujuan menyediakan peluang kepada ibu bapa untuk memberikan komen atau catatan tertentu. Ibu bapa juga perlu mengambil tahu perkara yang berlaku kepada anak-anak mereka dengan mencatatkan kedatangan anak-anak,tahap kebersihan anak-anak (sudah mandi atau belum mandi), peralatan yang perlu dibawa oleh ibu bapa, tahap kesihatan anak-anak dan tahap kesihatan anak-anak pada hari tersebut.

buku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taska

Butiran yang ditulis pada Buku Log Harian Anak Taska ini amat penting kepada guru-guru di taska bagi membuat tindakan kepada perkara yang ditulis. Jika anak-anak taska belum mandi setelah tiba di taska, maka guru-guru akan mempersiapkan diri anak-anak tersebut. Begitu juga jika tapa kesihatan anak-anak taska tidak memuaskan,maka guru-guru akan mengambil langkah berjaga-jaga. Pendek kata, Buku Log Harian Anak Taska ini amat penting kepada ibu bapa,guru-guru dan semestinya kepada pengusaha taska.

KLIK DISINI VIDEO BUKU LOG HARIAN ANAK TASKA

Buku Log Harian Anak Taska ini berukuran A5.Buku Log Harian Anak Taska mengandungi 100 muka surat.

Jom dapatkan Buku Log Harian Anak Taska sekarang dengan harga RM 4.50 sebuah.

Harga postage akan ditanggung oleh pembeli. Postage hendaklah dibayar kepada pihak penghantar J&T semasa penerimaan buku anda.

buku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taska

buku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taskabuku-log-harian-taska-tadika Buku Log Harian Anak Taska Untuk Pengusaha Taska

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.