Jika dahulu dam ular gergasi adalah permainan orang kampung. Dimainkan oleh golongan orang tua di  kedai kopi. Namun sekarang, kepesatan teknologi telah mengubah banyak benda dalam kehidupan manusia.

Fungsi Dam Ular Gergasi Kepada Murid

Hasil daripada kekreatifan orang kini, maka terhasillah dam ular gergasi yang berkualiti dan variasi untuk pelbagai matapelajaran.Game ada unsur pelajaran memang terbukti efektif & best sgt2 di aplikasi oleh guru untuk mempelbagaikn corak mengajar serta menarik minat murid kepada kita.

Dam ular gergasi kami ni mmg ditujukan khas utk kanak-kanak bagi merangsang minda mereka tanpa tekanan dalam bilik darjah. Bermain sambil kenal basic huruf dan nombor tanpa rasa boring. Ketika bermain mereka bergerak aktif menggunakan fizikal dan mental. Motto kami “LEARN WHEN YOU PLAY”. Bermain & belajar sambil horrayy horayy!! 1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Dam Ular Gergasi Versi Nombor,Jawi Dan Huruf Jawi

Memang best main ramai-ramai.. Jom aktifkan anak2 didikan kita dgn aktiviti fizikal yg mencergaskan badan ni.. DAM ULAR GERGASI VERSI NOMBOR MATH & NOMBOR JAWI / ARAB & HURUF JAWI. Pasti happy anak2 murid semua belajar sambil bermain & brhibur dgn rakan2…

Apa kata ceriakan hari guru dengan dam ular gergasi. Plan nya  buat majlis hari guru spy gempak dan meriah.. Waahh.. Bestnya bila Cikgu plan  buat tournament dgn murid.. Sambil lawan main game ni sambil mengeratkan silaturrahim antara guru dan pelajar2.. Gerenti seronok kan..

Pada kesempatan ini, kami di kitpramenulis.com ingin membuka peluang kepada anda semua untuk mendapatkan dam ular gergasi versi kitpramenulis.com.

Berikut adalah detail bagi dam ular gergasi yang pilihan anda semua :

DAM HAJI GERGASI

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Dam Haji 10 kaki x 10 kaki.. Besar gedabak.. Haha.. Puasla naik haji lepas ni..hehe.. Lagi2 nak musim haji ni..gurauje. Buah dam saiz 10 inch kita bagi sekali. Besar tau buah dam tu. Free je. Tp xde dalam gambar plak.. X sangka ramai yg suka.. Boleh main santai2 kalau Ade program atau aktiviti kat skolah. Game lagend yang simple.. Walaupun simple mencabar minda sgt2 ni.. Old skool punya KBAT.. Kih2

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI HURUF A HINGGA Z VERSI ENGLISH VERSI 1

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI HURUF A HINGGA Z VERSI ENGLISH VERSI 2

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI HURUF A HINGGA Z VERSI BAHASA MELAYU VERSI 1

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI HURUF A HINGGA Z VERSI BAHASA MELAYU VERSI 2

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI HURUF ALIF HINGGA  VERSI 1

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

ATAS PERMINTAAN GURU-GURU, GIANT SNAKES & LADDERS SEKARANG DAH ADA HURUF JAWI.

Hasil sumbangan bahan dari guru. Cikgu2 pun dah seronok mengajar dengan cara santai & mengiburkan, sambil mencergaskan minda & badan anak2..Kaedah pembelajaran jauh lebih baik dari gadget. Sangat memberi manfaat kepada murid & guru.

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI NOMBOR JAWI 1 HINGGA 100

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Stress sgt Anak murid suka sangat main2 dan susah nak bagi tumpuan dalam kelas.
.
Skrg dah ada dam gergasi sistem nombor dan huruf bergambar. 
.
Kalau dulu murid asyik mengantuk dalam bilik darjah, skrg guru tak perlu risau lagi, lepaskan je murid bermain sesama mereka. Cikgu2 cuma perlu pantau je santai2 . Satu aktiviti yg tak membosankan, confirm murid semakin bijak fizikal & mental.

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

DAM ULAR GERGASI NOMBOR JAWI 1 HINGGA 100 TULISAN JAWI

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Memang best main ramai-ramai.. Jom aktifkan anak2 didikan kita dgn aktiviti fizikal yg mencergaskan badan ni.. DAM ULAR GERGASI VERSI NOMBOR JAWI / ARAB. Pasti happy anak2 murid semua belajar sambil bermain & brhibur dgn rakan2…

Tersedia dalam 2 size :
1) 6 kaki x 6 kaki
2) 10 kaki x 10 kaki
.
** setiap set PERCUMA DADU BANTAL + PERCUMA POS**

Sila pilih matapelajaran dam ular gergasi manakah yang anda berkenan diatas.  Untuk pengetahuan anda, setiap dam ular gergasi yang ditunjukkan mempunyai 2 saiz yang berbeza, iaitu

1) 10 kaki x 10 kaki      atau
2) 6 kaki x 6 kaki

Pilih salah satu saiz yang diberikan kepada anda. Tentang harga pula, sila wasap admin kitpramenulis.com bagi mendapatkan harga terkini. Material dam ular gergasi iaitu TARPAULINE / BANNER 280 gsm.

**********

HARGA SUDAH TERMASUK POS

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Kekemasan bungkusan bagi memastikan dam ular gergasi tidak mematuk abang GDEX..hehe

**********

Setiap satu set Percuma :
DADU BANTAL

Corak Dadu Bantal adalah random
(20 cm x 20 cm x 20 cm)

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Corak dadu gergasi kami bagi secara random tau..

**********
SIAP DALAM 4 HARI BEKERJA
– 2 hingga 3 hari PRINTING
– Hari ke 4 POS BARANG
– DELIVERY dengan GDEX Express
**********

 

TESTIMONI PELANGGAN

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Murid2 & guru happy, kami 100 Kali ganda lg happy dapat menghappykan semua.. Hehe.. Berapa byk happy daaa.. Eksited Sgt..
1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Kami sgt2 menghargai sokongan semua dlm membantu murid belajar, menimba ilmu sambil hepi2 dapat bermain dam ..
1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Amboiii..kemain seronok haaa adik2 ni dapat main dam.. Alhamdulilah.. Blajar ghajin2 dikk..
1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi
Lagi feedback positif dari guru yang beli dam dgn kami.. Seronok murid2 dapat belajar sambil main2.. brape byk guru yg buat pembelian dgn kami tu tak penting.. Yg paling utama matlamat kami adalah supaya murid2 dapat manfaat dari permainan dam ni..

1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi 1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi 1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi 1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi 1f642 Dapatkan Dam Ular Gergasi Snake And Leader Berkualiti Percuma Dadu Gergasi

Alhamdulillah telah ramai guru-guru, ibu bapa dan orang perseorangan yang telah mendapatkan dam lar gergasi. Kami akan sedaya upaya untuk membantu anda mendapatkan dam ular gergasi ini.

Hanya hubungi nombor yang tertera bagi mendapatkan maklumat detail harga dan pembayaran.

InsyaAllah anda tidak akan menyesal membuat pembelian dengan kami.

CARA MEMBELI

Dapatkan sekarang,
Sila klik link dibawah utk tempahan:
http://www.wasap.my/60162606047/Bolehdapatkandetaildamulargergasi
Saya mengucapkan ribuan terima kasih kerana menyokong produk kami.
Yang Benar
-Admin Kitpramenulis
Hp: 016 2606047

 

 

Facebook Comments

Please rate this