Permainan ketinting adalah permainan tradisional Melayu. Permainan ini diminati oleh golongan kanak-kanak dan dewasa. Oleh itu pelbagai usaha supaya warisan permainan tradisional ini tetap mekar utuh dalam kehidupan masyarakat Melayu.

Alhamdulillah…semua murid saya dah tak mengantuk dalam kelas lagi, malah mereka semakin aktif dan seronok dalam pdp saya. Murid saya selalu mengantuk dalam kelas..
Asal subjek matematik je,terus mengantuk.Bila waktu rehat je,mereka berlari-lari tanpa tujuan.

Ini keluhan kebanyakan SUPERCIKGU! Jika dibiarkan berterusan,murid – murid akan tak berminat untuk belajar.Mereka akan ketinggalan dalam pelajaran. Mereka akan fikir sekolah nie tempat menyeksakan bagi mereka. Masa mereka disekolah adalah masa-masa yang membosankan. Sebelum terlambat,kami akan memberikan Cara Berkesan melalui penggunaan TING-TING.Mesti murid cikgu akan berubah 100% dan fokus terhadap pdp cikgu2..

APA KATA PAKAR TENTANG KETINTING ?

Suatu perkara yang perlu diketahui adalah murid-murid dilahirkan PANDAI. Cara PDP kita yang merangsang minda murid-murid untuk terlibat dalam pdp atau terus lena dibuai mimpi. Menurut pakar,melompat adalah suatu terapi yang bagus untuk keaktifan badan. Penggunaan bahan bantu mengajar dalam meningkatkan kefahaman murid 2kali ganda daripada tanpa BBM. Bermain ting-ting dapat meningkatkan FOKUS & BERGERAK LAJU.

APA KELEBIHAN TING-TING KAMI?

– Menggunakan material tarpaulin
– Boleh dibawa ke mane sahaja TERMASUK DALAM KELAS
– Bersaiz 50inci x 90inci lebih kurang 4’x7′
– Mempunyai pelbagai corak.
– Boleh digunakan sebagai SET INDUKSI PDP cikgu.
– Boleh digunakan sebagai selingan senaman semasa PDP dijalankan.

JOM TENGOK ANAK MURID BERMAIN KETINTING

Cuba tengok murid dibawah ini. Dia begitu seronok kan bermain ketinting atau ting-ting yang dicipta khas untuk murid-murid yang aktif dan cergas.

Kepada guru-guru Pendidikan Khas dan Pemulihan Khas, permainan ting-ting atau ketinting dapat membantu murid untuk belajar sambil bermain. Dalam keseronokan mereka bermain, terdapat pelbagai ilmu yang mereka akan dapat.

1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah

Macam mana sekarang cikgu? Masih berkira-kira untuk meningkatkan mutu PDP cikgu? dengan kualiti dan harga wooowww!

JOM PILIH DISINI KETINTING ANDA

1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah 1 Ketinting ABC Dan Nombor Ting-Ting Murah

Komen “NAK” dibawah sekarang..
Kami akan pm Puan promosi dengan laju2..
.
.
Nak Cepat Beli,Terus Wassap Kami je…

http://www.wasap.my/60162606047/tingtingkarkun
http://www.wasap.my/60162606047/tingtingkarkun
http://www.wasap.my/60162606047/tingtingkarkun

CERIAKAN PDP ANDA BERSAMA TING-TING

Facebook Comments

Please rate this