Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot

Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot yang penting bagi membantu guru-guru pemulihan khas dan pendidikan khas dalam pengajaran dan pembelajaran.Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot amat sesuai juga untuk murid prasekolah dan pendidikan khas. Ia juga sesuai untuk secara homeschooling di rumah.

Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot adalah penting bagi membantu guru-guru untuk menambah kefahaman terhadap murid-murid. Kewujudan Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot ini sedikit sebanyak membantu guru-guru untuk menambah nilai kualiti pengajaran dan pembelajaran di dalam kelas.

Perkongsiaan Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot adalah daripada kami. Kami memohon anda untuk bersama-sama doakan untuk kami. Doakan kesejahteraan pemilik dan iman pemilik bahan ini dunia dan di akhirat sana termasuk kami di kitpramenulis.com. 

Kongsikan laman web kitpramenulis dot com kepada rakan-rakan guru-guru semoga semua mendapat manfaat daripada kewujudan kitpramenulis dot com. Sila patuhi syarat Term Of Use bagi membolehkan anda mengambil manfaat daripada kitpramenulis dot com secara betul tanpa melanggar peraturan yang telah ditetapkan.

Untuk pengetahuan guru-guru semua, lembaran kerja kitpramenulis dot com telah di designkan berukuran saiz A4. InsyaAllah grafik yang di  printkan akan cantik dan lawa. Jika lembaran kerja milik orang lain, maka bergantung kepada mutu design milik tuan tersebut

Jika anda melihat kesilapan atau kesalahan pada bahan kitpramenulis, ajukan komen anda di ruangan komen anda dibawah.

Term Of Use
Please note,this product is for personal classroom
use by a single teacher.If you would like share this resource
with others,please direct them to my site kitpramenulis.com
so they can download it from here.
Thanks for your help!

You may :
1. Use this item for your own personal use
2. Use this item for your own classroom and students
3. Make copies for use in your classroom and students

You may NOT
1. Give this to others
2. Copy this item for use by others
3. Post this item on a website
4. Copy or modify any part of this item to offer others for free or
for sale

Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot

Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot

Mengenal nombor 1 hingga 10 merupakan suatu keperluan yang wajib anak-anak diterapkan.
Mengenal nombor 1 hingga 10 seawal umur 4 tahun akan menjadikan anak anda lebih bersedia untuk melangkah ke alam prasekolah.
Pelbagai usaha yang perlu dilakukan oleh ibu bapa dalam memastikan anak-anak dapat mencapai target tersebut.

Pada kali ini kami telah membuat lembaran kerja Bijak Nombor iaitu bagi membantu anak-anak anda untuk mengenal nombor 1 hingga 10.
Bijak nombor ini juga memberikan pengalaman kepada anak anda bagi kemahiran menggunting dan menampal. Kemahiran diskriminasi nombor 1 hingga 10 juga diterapkan.

Kemahiran

  1. Surih nombor
  2. Warna Nombor
  3. Mengecam nombor
  4. Tulis nombor
  5. Kira nombor
  6. Kira Objek
  7. Gunting dan tampal

Lembaran kerja ini amat sesuai untuk anak-anak seawal 4 tahun, murid prasekolah dan pendidikan khas.

Oleh itu, jom dapatkan lembaran kerja Bijak Nombor yang mempunyai 64 muka surat dengan harga hanya RM10 sahaja. Lembaran kerja ini adalah berbentuk softcopy dan akan dihantar kepada anda melalui emel sahaja.Amat berbaloi kerana ia anda dapat mencetak berkali-kali.

Bijak-Nombor-1-10-Robot-01 Lembaran Kerja Nombor 1 Hingga 10 Tema Robot

TEKAN SINI UNTUK MEMBELI