modul matematik prasekolah ppki pendidikan kanak kanak

Pada kali ini kami ingin membuat jualan untuk modul kami setersunya iaitu Modul Tembak 123. Modul Tembak 123 ini InsyaAllah sesuai untuk semua kanak-kanak bermula daripada umur 3 tahun sehingga prasekolah. Anak-anak PPKI/Pendidikan khas amat sesuai untuk menggunakan Modul Tembak 123.

Untuk Modul Tembak 123 ini kami hanya mengenakan cas RM3 sahaja.

Apa yang menarik pada Modul Tembak 123 ini, kami telah memasukkan eleman kemahiran koordinasi mata dan tangan untuk kanak-kanak mengecam dan membezakan nombor yang betul. Kemahiran menulis dan menyurih juga kami terapkan didalam Modul Tembak 123.

Kepada cikgu – cikgu atau ibu bapa ingin menggunakan Modul Tembak 123 ini dikehendaki membuat pembayaran sebanyak RM3 sahaja ke akaun dibawah sebagai tanda kasih sayang anda kepada pihak kami.

Gambar Modul Tembak 123 dibawah ini sengaja kami rendahkan resolution nya. Selepas transfer, anda tekan DOWNLOAD dibawah dengan grafik yang terbaik daripada kami.

modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3 modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3

RM 3

Nama Bank : MAYBANK

No Akaun : 551418120781

Nama : SAINIZSMART RESOURCES

 

Selepas transfer ke akaun kami, cikgu-cikgu dan ibu bapa terus dapatkan Modul Tembak 123 dibawah ini dan tidak perlu wasap kami.

Hanya transfer RM3 dan gunakan secara berhemah. Modul Tembak 123 ini hanya untuk penggunaan anak-anak murid cikgu dan anak-anak cikgu sahaja.

Tidak dibenarkan sebarkan modul ini di dalam apa-apa medium atau menjadikan modul ini sebagai hadiah untuk business anda atau sebarang bentuk perniagaan. Jika kantoi, kami akan rujuk terus kepada pihak berkuasa.

modul-matematik-prasekolah-ppki-pendidikan-kanak-kanak-3 Modul Tembak 123 Beli Lembaran Kerja Matematik PPKI Prasekolah RM3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.