Penafian

Blog KitPramenulis [dot] Com dan pemilik blog KitPramenulis [dot] Com secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahupun sebaliknya yang berlaku akibat secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi daripada apa juga kandungan yang diperolehi daripada blog KitPramenulis [dot] Com.

Segala artikel dan apa jua kandungan di blog KitPramenulis [dot] Com adalah himpunan serta perkongsian informasi sebagai bahan bantu proses pengajaran dan pembelajaran serta info berkait dunia pendidikan dan sama sekali bukan 100% hak milik asal penulis melainkan hasil pengumpulan maklumat daripada enjin carian dan beberapa sumber lain.

KitPramenulis [dot] Com sama sekali tidak berniat atau cuba untuk menyinggung atau melanggar mana-mana hak cipta atau harta intelek mana-mana entiti.

Sekiranya anda meyakini bahawa salah satu kandungan  KitPramenulis [dot] Com telah melanggar hak cipta mana-mana pihak, anda boleh menghubungi kami secara langsung melalui emel kitpramenulis@gmail.com untuk tindakan lanjut sama ada memberikan kredit atau item yang dinyatakan tersebut dikeluarkan terus daripada tapak.

PERHATIAN: kami hanya berurusan dengan mesej yang memenuhi syarat-syarat berikut :

  1. Maklumkan kepada kami nama, alamat dan nombor telefon anda. Kami berhak untuk mengesahkan maklumat ini.
  2. Nyatakan bahan atau item bahan hak cipta terjejas. Sila berikan maklumat yang tepat dan lengkap untuk pautan URL item yang dimaksudkan.
  3. Jika bahan atau item tersebut merpakan kandungan haram, jelaskan secara ringkas kandungan tersebut dengan dua atau tiga perincian.
  4. Sila pastikan bahawa anda boleh menerima pertanyaan lanjutan daripada kami melalui alamat e-mel yang telah anda gunakan.
  5. Hanya mesej berbahasa Melayu atau Inggeris yang akan dilayan. Anonymous atau mesej yang tidak lengkap tidak akan sama sekali dilayan.

Segala komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan yang diberikan oleh pembaca atau pelawat blog ini adalah di bawah tanggungjawab pemberi komen atau pemberi ulasan atau pemberi pendapat atau pemberi pandangan itu sendiri.Jika komen atau ulasan atau pendapat atau pandangan tersebut melanggar mana-mana undang-undang,

Blog KitPramenulis [dot] Com dan pemilik blog KitPramenulis [dot] Com secara khusus, sama sekali tidak akan bertanggungjawab ke atasnya atau ke atas individu tersebut melalui apa-apa cara dan apa-apa keadaan sekalipun.Segala isu atau hal yang diulas di blog ini adalah mengikut pengetahuan dan pengalaman pemilik blog KitPramenulis [dot] Com.

Salam Kasih,
KitPraMenulis dan Pasukan KitPramenulis [dot] Com.