PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas

Kad bergambar KVK adalah kad bergambar yang penting bagi membantu guru-guru pemulihan khas dalam pengajaran dan pembelajaran LINUS.Kad bergambar KVK amat sesuai juga untuk murid prasekolah dan pendidikan khas. Ia juga sesuai untuk secara homeschooling di rumah.

Kad bergambar KVK adalah penting bagi membantu guru-guru untuk menambah kefahaman terhadapa murid-murid. Kewujudan kad bergambar ini sedikit sebanyak membantu guru-guru untuk menambah nilai kualiti pengajaran dan pembelajaran di dalam kelas.

Perkongsiaan kad bergambar KVK ini adalah daripada Bahan Belajar LINUS BM dan MAT. Doakan kesejahteraan dan iman pemilik bahan ini dunia dan di akhirat sana termasuk kami di kitpramenulis.com

Kongsikan laman web kitpramenulis dot com kepada rakan-rakan guru-guru semoga semua mendapat manfaat daripada kewujudan kitpramenulis dot com. Sila patuhi syarat Term Of Use bagi membolehkan anda mengambil manfaat daripada kitpramenulis dot com secara betul tanpa melanggar peraturan yang telah ditetapkan.

Untuk pengetahuan guru-guru semua, lembaran kerja kitpramenulis dot com telah di designkan berukuran saiz A4. InsyaAllah grafik yang di  printkan akan cantik dan lawa.

Jika anda melihat kesilapan atau kesalahan pada bahan kitpramenulis, ajukan komen anda di ruangan komen anda dibawah.

Term Of Use
Please note,this product is for personal classroom
use by a single teacher.If you would like share this resource
with others,please direct them to my site kitpramenulis.com
so they can download it from here.
Thanks for your help!

You may :
1. Use this item for your own personal use
2. Use this item for your own classroom and students
3. Make copies for use in your classroom and students

You may NOT
1. Give this to others
2. Copy this item for use by others
3. Post this item on a website
4. Copy or modify any part of this item to offer others for free or
for sale

kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas kad-bergambar-kvk-pendidikan-khas PDP LINUS | Kad Bergambar KVK Untuk Pemulihan Khas