modul pendidikan islam jawi ppki prasekolah

Pada kali ini kami ingin membuat jualan modul sayang jawiku. Modul sayang jawiku ini merupakan lembaran kerja jawi sulung yang telah disiapkan oleh kami di kitpramenulis.com.

Pendidikan islam amat penting di Malaysia. Bagi umat islam di Malaysia, jawi adalah kemestiaan dan kewajiban untuk memahirkan diri kerana ia adalah khazanah nenek moyang kita yang amat cantik. Oleh itu, jom bersama-sama belajar memahirkan kemahiran jawi dalam kalangan anak bangsa.

Kepada cikgu – cikgu atau ibu bapa ingin menggunakan modul sayang jawiku ini dikehendaki membuat pembayaran sebanyak RM2 sahaja ke akaun dibawah sebagai tanda kasih sayang anda kepada pihak kami.

modul-pendidikan-islam-jawi-ppki-prasekolah Dapatkan Modul Sayang Jawiku Hanya RM2 PPKI Prasekolah

 

RM 2

Nama Bank : MAYBANK

No Akaun : 551418120781

Nama : SAINIZSMART RESOURCES

 

Selepas transfer ke akaun kami, cikgu-cikgu dan ibu bapa terus dapatkan modul sayang jawiku dibawah ini dan tidak perlu wasap kami.

Hanya transfer RM2 dan gunakan secara berhemah. Modul sayang jawiku ini hanya untuk penggunaan anak-anak murid cikgu dan anak-anak cikgu sahaja.

Tidak dibenarkan sebarkan modul ini di dalam apa-apa medium atau menjadikan modul ini sebagai hadiah untuk business anda atau sebarang bentuk perniagaan. Jika kantoi, kami akan rujuk terus kepada pihak berkuasa.

modul-pendidikan-islam-jawi-ppki-prasekolah Dapatkan Modul Sayang Jawiku Hanya RM2 PPKI Prasekolah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.