lembaran kerja matematik prasekolah mengenal nombor-01

Hari ini kami ingin berkongsikan kepada anda lembaran kerja matematik prasekolah mengenal nombor 1 hingga 10. Lembaran kerja ini adalah idea daripada kami di kitpramenulis.com.

Lembaran kerja matematik prasekokah ini amat perlu di tekankan oleh opara guru dan ibu bapa. Semasa PKP, ramai guru sedaya upaya untuk memberikan yang terbaik krpada anak-anak murid mereka.

Para ibu bapa keluh kesah memikirkan prestasi anak-anak prasekolah. Bagus la macam tu. Tapi jangan sesekali push anak-anak. Jangan marah tak tentu pasal.

Lembaran kerja matematik prasekolah mengenal nombor 1 hingga 10 ini amat sesuai untuk kanak-kanak yang baru nak mengenal nombor.

Lembaran kerja ini kami hanya kongsikan hanya 6 muka surat sahaja tau. Anda boleh nilai kualiti design lembaran kerja kami dan buat penilaian.

Ujiannye juga tidak susah dan kualiti gambar yang mantul yakni mantap betul.

Pada SEPTEMBER 2020 kami akan mengadakan jualan promosi pelancaran dengan diskaun kaw-kaw bagi 100 pembeli pendrive premium terawal.

Cikgu-cikgu boleh dapatkan pendrive kitpramenulis premium pada SEPTEMBER nanti tau. Jangan lupa. Selepas 100 pendrive sold out, terus kepada harga asal.

Cikgu-cikgu dan ibu bapa mesti nak tau kan kandungan pendrive premium kitpramenulis?

Jom kita tengok kandungan dibawah ye. Jangan risau bab kualiti ye cikgu-cikgu dan ibu bapa. InsyaAllah kami bagi jaminan kualiti terbaik daripada ladang kitpramenulis.com.

lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor

lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor

lembaran-kerja-matematik-prasekolah-mengenal-nombor-01 Lembaran Kerja Matematik Prasekolah Mengenal Nombor

Kongsikan link website kitpramenulis.com kepada rakan-rakan guru lain.

Lembaran kerja dibawah adalah contoh lembaran kerja yang dihasilkan kami. Anda juga boleh menilai lembaran kerja dibawah ini.

Latihan Mewarna Kanak-Kanak Prasekolah PPKI Format PDF

Lembaran Kerja Matematik Nombor 1-10 Prasekolah Format PDF

Lembaran Kerja ABC Tadika Dan Taska Yang Terkini Dan Berkualiti

Flash Kad Nombor 1 Hingga 10 Tema Budak Comel

 

Pada SEPTEMBER 2020,kami akan melancarkan pendrive premium kitpramenulis. Pendrive ini adalah hasil himpunan hasil kerja kitpramenulis.com yang bermula daripada tahun 2017 hingga sekarang.

Antara kandungan pendrive premium kitpramenulis ialah

  • ¬†Ujian diagnostik Bahasa Melayu
  • Latihan Huruf A-Z
  • Ujian diagnostik MATEMATIK
  • Latihan Nombor 1-10
  • Latihan Nombor 1-20
  • Pentaksiran MATEMATIK
  • Pentaksiran Bahasa Melayu
  • Buku Tulis Suku Kata Terbuka
  • Latihan Menyalin Perkataan
  • Buku Tulisan
  • Buku Tulis ABC
  • Latihan Pra Menulis
  • Latihan Sukukata
  • Latihan Operasi Tambah
  • Latihan Operasi Tolak
  • Lembaran Kerja Awal Sains
  • Deco Kelas.
  • Latihan Motor Halus
  • Latihan Diskriminasi Visual

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.